Al sinds 1990 voldoen wij aan de kwaliteitseisen om het BouwGarant-keurmerk te mogen dragen. Dit geeft u de zekerheid dat wij ons vak verstaan. Het geeft aan dat u op ons kunt vertrouwen als het om uw verbouwing gaat en dat wij eerlijk en verstandig met uw gegevens omgaan.

Wij vinden het belangrijk om voor zekerheid te kiezen en snappen dat u dat ook wilt. Naast het feit dat u zelf de keuze maakt voor een bouwbedrijf met het keurmerk van BouwGarant, kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de verzekerde garantie van BouwGarant.

Garanties BouwGarant

Kiest u voor een aannemer met het keurmerk BouwGarant? Dan kunt u in ieder geval rekenen op:

  1. Kwaliteitscontroles: BouwGarant-aannemers worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.
  2. Garantie: U kunt kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten. Mocht uw aannemer failliet gaan, dan heeft u de zekerheid dat het werk wordt afgebouwd.
  3. Uitgebreide klachtregeling – Wij kennen een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat.
  4. Geschillencommissie: Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis hebben wij de Geschillencommissie Verbouwingen en Nieuwbouw opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En u komt er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant. Dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.
  5. Aantoonbare ervaring: BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren.
  6. Juiste diploma’s en verzekeringen: Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.
  7. Duidelijke afspraken: De BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Voor meer informatie over het keurmerk kijkt u op de site van BouwGarant.